A Tiger’s Story

In december 2013 kreeg ik een mailtje van Dina Porell. Dina vertelde me hoe ze was opgegroeid in Cairo (Egypte) en dat ze een heleboel misbruik van dieren had gezien. Ze zei me dat veel gereisd had, voornamelijk geleefd in Azië,  en dat ze op dat moment in Zuid-Korea woonde.

Ze vertelde me dat ze dieren wil helpen en dat ze bewonderde wat ik voor tijgers doe. Ze zei dat ze schrijfster was en dat ze een boek over tijgers voor kinderen had geschreven (dat te koop is bij Amazon en andere online boekwinkels).

Ze verraste me enorm toen ze me vertelde dat ze haar boek A Tiger’s Story beschikbaar wilde stellen aan TigerTrail. En natuurlijk heb ik daar ja op gezegd. Voor mij is dit gebaar een prachtig voorbeeld van dingen die in de wereld gebeuren om tijgers te redden.

Bedankt Dina – voor je prachtige gebaar en ik kijk ernaar uit je ooit in het echt te zien.

Chris Slappendel

 

ATigersStory-Dina-Porell